İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Şehit Mustafa Cambaz İlkokulu

Şehit Mustafa Cambaz İlkokulu

Adres
KÜÇÜKSU MAH. ÖĞRETMEN SK. ŞEHİT MUSTAFA CAMBAZ İLKOKULI NO: 25 İÇ KAPI NO: 1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
Vizyon
Şehit Mustafa Cambaz İlkokulu olarak Vizyonumuz; Sürekli gelişim felsefemiz, hayatta başarılı olan öğrencilerimiz, nitelikli öğretmenlerimiz ve içimizdeki takım ruhu ile alanımızda en çok tercih edilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmak
Misyon
Şehit Mustafa Cambaz İlkokulu olarak Misyonumuz; Çocukları, toplumun her kesimini kucaklayacak, toplumsal duyarlılığı ve sorumluluk bilinci olan, alçak gönüllü, özgür düşünen, üretken ve bilgili, ülkesini seven bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
09.00-14.25
KALORİFERLİ
Ulaşım
İLÇE
İLÇE MERKEZİNE 8 KM İL MERKEZİNE 18 KM
ECO OKUL PROJESİ UYGULANMAKTADIR.